NRDQ-PRJ-T4S-A1
Home
/
Projekt Tällberg 4 seasons
PARQ- projekt

Tällberg 4 Seasons

Intill det oerhört populära Tällbergs Sjögårdar utvecklar vi ett småskaligt PARQ-projekt. Det blir attraktiva fritidshus i klassisk dalastil. I tre olika versioner; att använda som ett andra hem, med eller utan uthyrning.

Med PARQ-konceptet förkortar vi design- och byggtiden. Så att du snabbt kan njuta av byn Tällberg, med sina hotell, restauranger och mysiga butiker. Och naturligtvis alla kultur- och sportevenemang. Det är en härlig och livlig atmosfär, som aldrig blir hektisk. Du kan kliva rakt ut i naturen från din egen farstukvist.

Vi kortar tiden från skiss till hus, så att bostaden blir tillgänglig snabbare än vid specialkonstruktioner. Det kanske inte förvånar någon att priset också blir lägre? Ditt liv på landsbygden har aldrig varit närmare.

Projektinformation
  • I Tällberg, Leksands kommun, Dalarnas län
  • Cirka 7 ha, 22 tomter (2 100 – 2 600 m² vardera)
  • Fristående fritidshus i tre olika modeller
  • Samägande av den omgivande naturen
  • Förvaltning och uthyrning genom vår uthyrningsorganisation
  • Pris: 4 500 000 – 5 900 000 kr per hus med tomt
  • Under utveckling, försäljning startar under 2023
NRDQ-PRJ-T4S-B1

Frisk luft, klart vatten och vackra skogar. Om du gillar att vara ute i naturen är det här din idealiska plats. Och lätt att nå från var som helst i hela världen. Ta bilen eller tåget; Tällberg har en egen station.

Siljansringen är en av de mest välbesökta och omtyckta platserna i Sverige. Detta gäller i synnerhet Tällberg. Eventuellt uthyrning är alltså en enkel sak att lösa. Vi kan ta hand om ditt hem, speciellt när du inte är här, och hyra ut det genom vår onlineplattform. Vi sköter besiktning, städning och allt annat som behövs. Så kan du finansiera ditt andra hem. 

NRDQ-PRJ-T4S-C1

Vi arbetar hårt med utvecklingen av Tällberg 4 Seasons. Detaljplanen är klar och de första husmodellerna ligger på ritbordet. Under tiden arbetar vi med vägar och anslutningar i området.

Vi gör stora framsteg, men vi är inte klara än. Så du får vänta lite till, innan ditt hus i Tällberg står klar för inflytt

NRDQ-PRJ-T4S-D1

berätta mer

jag är intresserad

Snart kan vi berätta mer om Tällberg 4 Seasons. Nyfiken? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så hör vi av oss när vi kan berätta mer om hur projektet utvecklas. Vi lovar att inte spamma någon och självklart kan du säga upp din prenumeration när som helst.

 

håll mig informerad

Prenumerera

Vill du hålla dig informerad? Skicka oss dina kontaktuppgifter, så får du uppdateringar om våra projekt. Hörs snart igen!

NRDQ-PRJ-T4S-2b
NRDQ-PRJ-T4S-8
NRDQ-PRJ-T4S-3c
NRDQ-PRJ-T4S-1a
NRDQ-PRJ-T4S-35
NRDQ-PRJ-T4S-40
NRDQ-PRJ-T4S-38
NRDQ-PRJ-T4S-39
NRDQ-PRJ-T4S-31
NRDQ-PRJ-T4S-36
NRDQ-PRJ-T4S-39
NRDQ-PRJ-T4S-10
NRDQ-PRJ-T4S-6
NRDQ-PRJ-T4S-5
NRDQ-PRJ-T4S-3a
NRDQ-PRJ-T4S-4
NRDQ-PRJ-T4S-2b
NRDQ-PRJ-T4S-8
NRDQ-PRJ-T4S-3c
NRDQ-PRJ-T4S-1a
NRDQ-PRJ-T4S-35
NRDQ-PRJ-T4S-40
NRDQ-PRJ-T4S-38
NRDQ-PRJ-T4S-39
NRDQ-PRJ-T4S-31
NRDQ-PRJ-T4S-36
NRDQ-PRJ-T4S-39
NRDQ-PRJ-T4S-10
NRDQ-PRJ-T4S-6
NRDQ-PRJ-T4S-5
NRDQ-PRJ-T4S-3a
NRDQ-PRJ-T4S-4